El Punt d’Informació Juvenil de Roda de Berà reobre les seves portes

REDACCIÓ – Roda de Berà, 5/10/2020

A partir d’aquest dilluns, 5 d’octubre, el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de Roda de Berà torna a obrir les seves portes per atendre presencialment els joves rodencs. L’horari serà de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20 hores.

Per accedir-hi, tant al servei d’assessorament i informació com als tallers i a les diferents activitats que s’organitzin, serà necessari demanar cita prèvia per correu electrònic, telèfon o a través del WhatsApp del PIJ. La mascareta serà obligatòria en tot moment així com l’ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar i durant les activitats.

Entre les activitats que el PIJ ofereix hi ha videojocs, jocs de taula o tennis taula; la possibilitat d’utilitzar els ordinadors amb accés a Internet; tallers i diferents cursos dirigits als joves; assessorament i informació a nivell laboral i formatius sobre estudis reglats i no reglats, o informació sobre el programa de Garantia Juvenil, així com recolzament i orientació, entre d’altres qüestions que puguin interessar als joves.

El PIJ reprèn així les seves activitats, amb un aforament molt limitat, per oferir un servei de qualitat adaptat a les noves circumstàncies.

Per contactar cal escriure un correu electrònic a pij@rodadebera.cat, trucar al telèfon 977 657 972 o enviar un WhatsApp al 607 273 984.

Foto: El PIJ de Roda de Berà reprèn la seva atenció presencial i les activitats per als joves. / AJ, RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This