Fins a 65 pimes i autònoms de Roda de Berà han demanat ja les ajudes de l’Ajuntament amb un valor de més de 65.000 euros

REDACCIÓ – Roda de Berà, 3/10/2020

Un total de 65 autònoms, pimes i microempreses de Roda de Berà han demanat ja l’ajut creat per l’Ajuntament per ajudar-los a pal·liar els efectes negatius de la crisi sanitària de la Covid-19.

Aquesta ajuda extraordinària compta amb una partida de 240.000 euros i està emmarcada dins del Pla de reactivació econòmica del municipi, que va ser recolzat per tots els grups municipals. La quantia de la subvenció pot arribar fins als 1.500 euros per sol·licitud, segons la puntuació assolida d’acord amb els criteris de les bases.

Fins al moment, les sol·licituds presentades equivalen a 65.250 euros, dels quals ja s’han concedit per decret d’Alcaldia un total de 46, amb un import de 43.750 euros, la major part d’elles (37) de 1.000 euros.

Les previsions que va fer l’equip de Govern eren que aquest ajut pogués beneficiar uns 200 autònoms i pimes, i per aquest motiu encoratgen a tots aquells que encara no hagin presentat la seva sol·licitud a fer-ho abans del 31 d’octubre.

Les pimes i autònoms sol·licitants tan sols han de tenir la seva seu social a Roda de Berà, i han de demostrar haver patit pèrdues involuntàries com a conseqüència de la Covid-19, amb una reducció d’almenys un 25% en la seva facturació respecte al mes de març de 2019.

Les sol·licituds s’han de presentar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament abans del 31 d’octubre i es resoldran de forma independent i per ordre de presentació. Les subvencions s’atorgaran per procediment de concurrència no competitiva amb aquest mateix ordre fins que el pressupost disponible s’hagi exhaurit.

Foto: L’Ajuntament de Roda de Berà ha previst una ajuda extraordinària compta amb una partida de 240.000 euros i està emmarcada dins del Pla de reactivació econòmica del municipi. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This