La Festa de la Pigota 2020 de la Pobla de Montornès ja té programa

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 2/10/2020

La Festa de la Pigota 2020 se celebrarà del 9 al 14 d’octubre amb un programa adaptat a l’actual situació de pandèmia se la Covid-19. La festa major petita de la Pobla de Montornès arrencarà el divendres 9 d’octubre amb l’actuació de Reig Bord PD i acabarà amb la missa Solemne a l’Ermita de la Mare de Déu de Montornès, enguany sense la tradicional processó,

Programa

Divendres dia 9 d’octubre 22:00h

Actuació REIG BORD PD. Plaça de la Bassa

Dissabte dia 10 d’octubre 20:30h

Actuació GRUP LOREN. Plaça de la Bassa

Diumenge dia 11 d’octubre

08:00 Caminada popular solidària per la Marató de TV3. Enguany dedicada a les víctimes del COVID-19. Donació de 2 euros per part de cada participant que es donen íntegrament a la  causa solidària de la Marató de TV3.

Sortida des del Pàrquing de l’antiga estació.

18:30 Actuació de màgia amb el mag del Club Super 3 (Sergi Armentano) i coca amb xocolata per als més petits. Plaça de la Bassa. Donació de 3 euros per persona  que es donen íntegrament a la  causa solidària de la Marató de TV3.

Dimecres 14 d’octubre

12:00 Missa Solemne a l’Ermita de la Mare de Déu de Montornès.

Foto: Imatge de la tradicional processó de la Mare de Déu de Montornès, que enguany no es podrà celebrar. / POBLA DE MONTORNÈS

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This