Roda de Berà també decideix anul·lar el Carnaval de 2021

REDACCIÓ – Roda de Berà, 30/9/2020

La setmana passada va ser l’Ajuntament de la Pobla de Montornès i aquest dimecres, 30 de setembre, ha estat l’Ajuntament de Roda de Berà que anul·la les seves rues de Carnaval de l’any 2021. Ho fa, segons un comunicat, per responsabilitat davant la situació de pandèmia de la Covid-19, per evitar aglomeracions als carrers del municipi i per garantir la seguretat de tots els participants i del públic assistent.

L’anticipació en la presa d’aquesta decisió, segons el consistori rodenc, respon a que les colles carnavalesques comencen a preparar, al menys sis mesos abans de les rues, els seus projectes, amb el disseny de vestuari, la construcció de les carrosses o l’elaboració de les coreografies. Per evitar que aquestes inverteixin esforços en va, s’ha volgut comunicar aquesta decisió ara.

El Carnaval celebrat al febrer d’aquest any va ser el més multitudinari dels viscuts fins al moment, amb la participació de més de 1.600 persones i 21 carrosses. Per això, “comencem a pensar en el Carnaval de 2022, amb el desig que la situació epidemiològica hagi evolucionat positivament i ens permeti poder celebrar una festa encara més lluïda.”, assegura la regidora de Festes i Cultura, Teresa Ferré.

Foto: Una imatge del Carnaval de Roda de Berà 2020. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This