Roda de Berà millora l’enllumenat de la urbanització Costa Daurada

REDACCIÓ – Roda de Berà, 28/9/2020

L’Ajuntament de Roda de Berà ha iniciat els treballs per adequar i millorar l’enllumenat públic d’alguns carrers de la urbanització Costa Daurada. Les lluminàries d’alguns trams dels carrers Guineu, Jaume I, de la Cerdanya, de l’Empordà, Penedès i Tennis s’han quedat obsoletes i no disposen d’un bon coeficient d’eficiència energètica. D’aquesta manera, es canviaran les llumeneres actuals de vapor de mercuri de 125W per unes de LED de 40W, les quals garantiran els requisits d’il·luminació amb un consum significativament inferior.

Concretament, amb el canvi de les 99 llumeneres previst, s’assolirà un estalvi de 38.345,77 KW l’any, passant dels 55.920,25 KW/any actuals als 17.574,48 KW que consumiran les noves llumeneres de LED cada any.  Pel que fa a la quantitat de CO2 per KW consumit, la reducció és també considerable i s’evitarà l’emissió de fins a 9,24 tones de CO2 a l’atmosfera.

El termini d’execució dels treballs serà de dos mesos, amb un pressupost de 39.885,48 euros, IVA inclòs.

Foto: Una imatge dels treballs a la urbanització torrenca. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This