Qui faci un bon ús de la deixalleria pagarà menys en el rebut de la brossa a Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 24/9/2020

L’Ajuntament d’Altafulla bonificarà el rebut de la brossa als veïns que facin un bon ús de la Deixalleria de Torredembarra. Segons ha comunicat el consistori, la proposta, que s’aprovarà en el Ple ordinari previst per al proper dilluns, neix arran de la  “problemàtica que ens hem trobat aquest any de l’augment de restes de poda i andròmines als voltants dels contenidors, espai que no correspon a aquest tipus de residus”, ha remarcat la coalcaldessa i regidora de Medi Ambient, Alba Muntadas.

Muntadas ha destacat també que es premiarà a aquella ciutadania que utilitzi correctament el servei i dipositi cada residu al seu lloc corresponent, i evitar així que alguns ciutadans utilitzen els voltants de les illes de contenidors com a deixalleria.

Per a gaudir d’aquesta bonificació, caldrà complir diferents condicions com ara haver fet com a mínim una aportació anual a la Deixalleria de Torredembarra.

Només es comptabilitzaran les aportacions de residus d’un pes mínim de 5 quilos i cada aportació de residus no serà divisible, de manera que només podrà ser assignada a un habitatge.

Tampoc es consideraran com a aportacions diferents aquelles que s’hagin realitzat en un mateix dia, i només es tindran en compte els residus que no disposin de contenidors de recollida selectiva a la via pública. Per tant, s’exclou el paper, cartró, els envasos de vidre, els envasos lleugers, la roba i el calçat, el rebuig i l’orgànica.

Caldrà que l’usuari deixi constància a la deixalleria el nom de la persona que aporta els residus, fent constar l’adreça de l’habitatge amb dret a bonificació. En cas d’aportar deixalles en nom d’una altra persona, caldrà deixar-ne constància.

La sol·licitud es tramitarà anualment i es presentarà durant el mes de desembre amb efectes sobre la taxa a liquidar l’any següent.

Foto: Altafulla va canviar a principis d’estiu els contenidors soterrats per aquests aeris. / AJUNTAMENT D’ALTAFULLA

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This