Primer cas de positiu Covid-19 a l’escola La Portalada d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 21/9/2020

Un alumne de l’escola La Portalada d’Altafulla ha donat positiu de Covid-19 després que la família afectada així ho comuniqués al centre aquest passat diumenge. Això ha comportat aïllar des d’aquest mateix dilluns el grup estable de 17 alumnes i els mestres corresponents. Aquest cas és el primer que es produeix en un centre escolar d’Altafulla.

L’alumne, de Primària, va començar a presentar els primers símptomes la setmana passada i la família de seguida es va posar en contacte amb Salut. A partir d’aquí es va activar el protocol i se li va fer la prova PCR, que va donar positiu. La directora de l’escola, Cristina González, ha assenyalat en declaracions a Altafulla Ràdio, que un cop van ser informats per part de la família d’aquest fet, el centre va activar ràpidament el protocol i va comunicar a les famílies que els seus fills ja no començarien la setmana presencialment al centre.

Per la seva banda, Salut començarà a realitzar proves PCR a tots els alumnes i docents confinats que havien estat en contacte amb l’alumne contagiat amb l’objectiu de descartar cap més contagi. L’activitat lectiva seguirà igualment per aquest grup d’alumnes, tot i que serà de manera telemàtica fins passats els 14 dies de confinament.

Des de la direcció del centre també s’ha enviat un missatge de tranquil·litat a la comunitat educativa perquè els procediments s’han desenvolupat correctament, i s’ha recordat que és una situació que es pot tornar a produir, i que per tant, caldrà assumir-la un cop més.

Foto: Entrada dels alumnes a l’escola La Portalada d’Altafulla aquest curs 2020-2021. / AJUNTAMENT D’ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This