Creixell acomiada el seu mossèn els darrers 14 anys, el torrenc Joan Brulles

REDACCIÓ – Creixell, 21/9/2020

Aquest diumenge, 20 de setembre, Creixell ha acomiadat qui ha estat mossèn de la Parròquia de Sant Jaume Apòstol els darrers 14 anys, el torrenc Joan Brulles, que aquest mes d’octubre se’n va al Marroc, concretament a Rabat, a una nova missió pastoral. Brulles també deixa de ser rector de les parròquies del Catllar -on hi ha estat una dècada- i Roda de Berà -on hi era des de fa uns mesos-.

Els nois i noies creixellencs del grup de la confirmació, acompanyats dels seus pares i mares, van voler acomiadar mossèn Joan Brulles d’una manera especial i li van lliurar un petit record d’agraïment. Molts membres d’aquest grup de joves creixellencs van ser batejats i van rebre la primera comunió també de mans del mossèn.

Va ser un acte senzill però molt entranyable que va tenir lloc abans de començar l’Ofici Solemne de la Festa Major del Santíssim Sagrament de Creixell. Aquest passat diumenge a causa de la Covid-19, a Creixell no van ballar els gegants de la vila ni els diables van cremar carretilles ni es va fer la processó del Pa Beneït ni la subhasta de la Coca del Goig i tampoc es va fer la Processó del Santíssim Sagrament amb els tradicionals altars decorats pels veïns i veïnes. El Cor de Veus de Torredembarra amb David Molina i Jordi Boltà va amenitzar l’Ofici amb els seus cants. Es va fer l’Ofici Solemne a l’interior de l’església a on també es van beneir les coques.

La Corporació Municipal de l’ajuntament de Creixell, amb l’alcalde Jordi Llopart al capdavant i la Jutgessa de Pau i el Cap de la Policia Local, van voler acomiadar el Mossèn Brulles, després de 14 anys de tasca pastoral a l’Església Parroquial de Sant Jaume Apòstol de Creixell. Els creixellencs i creixellenques presents van dedicar una forta ovació amb llargs aplaudiments de comiat a mossèn Joan Brulles.

Foto: Mossèn Joan Brulles amb els nois i noies del grup de confirmació. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This