Recollides 47 quilos de deixalles i brossa a l’àmbit dunar del Vinyet

L’Ajuntament d’Altafulla i l’Associació Mediambiental La Sínia s’han sumat aquest dissabte, 19 de setembre, a la campanya ‘Let’s Clean Up Europe’ amb una neteja a l’abalisament dunar de la zona del Vinyet, a la platja de la Roca del Gaià. Una trentena de voluntàries i voluntàries han recollit fins a 47 quilos de deixalles i brossa, sobretot petits plàstics, a més de para-sols, caixes de fusta, ampolles de vidre en aquest espai l’alt interès natural.

Es tracta d’una acció que duen a terme persones voluntàries d’arreu del continent en diferents espais naturals i que pretén conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura. Igualment es promouen accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Foto: Una imatge de voluntaris durant la recollida de brossa i deixalles. / A.M. LA SÍNIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This