Despreniment en una casa i incendi en un restaurant aquest divendres a la Pobla

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 18/9/2020

Aquest divendres, 18 de setembre, ha estat intens pel que fa als successos a la Pobla de Montornès. En un sol dia, els Bombers de la Generalitat han hagut d’acudir dos cops en aquest municipi de l’interior del Baix Gaià: en un despreniment  a la façana d’un edifici i l’incendi en la cuina d’un restaurant.

Al carrer del Vent, en un casa on no viu ningú s’ha produït un despreniment a la façana. Els Bombers, amb l’ajuda de l’autoescala, han revisat i abalisat la zona en prevenció que se’n produeixi una altra. Afortunadament no hi ha hagut cap persona ferida a causa de l’incident.

Per altra banda, al voltant de la una del migdia, cinc dotacions de Bombers han acudit al restaurant la Cassoleta d’Arròs, al número 1 de la Plaça de la Bassa. Una fregidora s’hauria incendiat a la cuina del restaurant provocant una gran quantitat de fum a l’interior del local, mentre el personal estava en el seu torn de dinar. S’han pogut apagar ràpidament les flames, però dues treballadores han inhalat fum i han estat traslladades fins a l’hospital.

Foto: Els Bombers treballant en una escala en l’edifici afectat. / RICARD DE ARÓSTEGUI

Hemeroteca

Tweets recents

Share This