Els ritmes africans envairan la Festa Major d’Altafulla el 12 de setembre

REDACCIÓ – Altafulla, 8/9/2020

L’associació Towntobe conjuntament amb l’Ajuntament d’Altafulla organitzen un doble concert amb Ominira i Egosex el proper dissabte 12 de setembre, una proposta musical singular on cada un dels dos grups destaquen per tenir un estil propi que no deixarà indiferent a ningú. Els concerts es faran a l’Envelat del Parc del Comunidor, dins del programa de la Festa Major, i és el quart estiu que es porta a terme.

Ominira, que actuarà a partir de les 20:30 hores, és ell nom del grup significa llibertat en yoruba. Show elèctric, explosiu i captivador en la qual la natura te una presència inequívoca. A les 22:00 hores, arribarà el torn d’Egosex, música Trance Jungle Blues i barregen sons africans i sons d’actualitat que indaguen en els encreuaments entre el polític, l’espiritual i la fugacitat de l’amor en el present.

Comptaran amb les mesures de seguretat e higiene necessàries, oferta de beguda i menjar, aforament limitat, i entrada gratuïta. Per aconseguir les entrades es pot fer, de forma presencial a l’Ajuntament i/o a l’Oficina de Turisme d’Altafulla o de forma online, a través de la web eventbrite.

Foto: Ominira és un dels dos grups que aquest dissabte es podrà veure a Altafulla. / OMINIRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This