Creixell suspèn els actes institucionals de la Diada Nacional i Roda de Berà els manté

REDACCIÓ – Creixell / Roda de Berà, 8/9/2020

L’Ajuntament de Creixell ha decidit suspendre els actes institucionals de celebració de la Diada Nacional de Catalunya el proper divendres, 11 de setembre, a causa de la situació actual de la propagació de la pandèmia de la Covid-19. Aquesta decisió ha estat presa per l’Ajuntament per tal d’evitar situacions que puguin afavorir els contagis de coronavirus.

No hi haurà per tant l’acte institucional amb les entitats i veïns del municipi, ni els parlaments oficials ni l’ofrena floral al monument de la Plaça Lluís Companys. Malgrat això, les persones, entitats, associacions i col·lectius que vulguin fer l’ofrena floral al monument, ho podran fer a títol particular però mantenint sempre les màximes mesures de seguretat adients.

En canvi, l’Ajuntament de Roda de Berà els tira endavant. Concretament el dissabte vinent a les 11 hores es farà un concert de violoncel amb lectura de poesies al carrer Tarragonès. Anirà a càrrec de la violoncel·lista Svetlana Tovtukha i de la rapsoda Joana Badia. A continuació, ofrena floral a la plaça Francesc Macià, amb accés limitat a dues persones per ofrena. En cas de pluja, l’acte es farà all Casino Municipal. En tots els casos se seguiran les mesures anti Covid-19.

Foto: Una imatge de l’acte institucional de Creixell de l’any passat. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This