Un ferit greu a causa d’un accident laboral en una fàbrica de la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 3/9/2020

La fàbrica Recasens de la Pobla de Montornès, especialitzada en la fabricació de tèxtil, ha estat l’escenari aquest dijous, 3 de setembre, d’un accident laboral que ha causat un ferit greu. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’accident s’ha produït quan passaven deu minuts de les deu del matí, quan un treballador ha patit un accident amb una màquina de la fàbrica i ha quedat greument ferit d’un braç.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) informa que s’han activat tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat. També hi ha acudit una dotació dels Bombers, que quan han arribat al lloc dels fets han ajudat el personal sanitari del SEM a traslladar el ferit fins a l’helicòpter a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Foto: El treballador ferit ha hagut de ser traslladat per aire a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. / HELICÒPTER SANITARI SEM

El tiempo - Tutiempo.net

El darrer vídeo

VÍDEO l Acte de commemoració del 1r aniversari del Torredembarra Actualitat

Hemeroteca

Tweets recents

‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’Adquireix el conte infantil inspirat en Torredembarra

De Gibert d’Artze, Menció especial en el I Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat. També inclou l'obra guanyadora 'Tens carta', de Raquel Martínez López.

Share This