L’Opisso Studio d’Altafulla i Josep Abril uneixen forces per dissenyar una mascareta única, segura i reutilitzable

REDACCIÓ – Altafulla, 3/9/2020

El prestigiós dissenyador Josep Abril i Opisso Studio, que es troba a l’Avinguda Marquès de Tamarit d’Altafulla a més de la seva oficina a Barcelona i la de Los Angeles, han unit forces en una iniciativa col·laborativa amb tallers locals de tall, confecció i serigrafia i han dissenyat una mascareta única, segura i reutilitzable

Presenten 3 models diferents de mascareta. “Cadascuna reflecteix un estat d’ànim diferent permetent-nos triar la que més s’adapti al nostre humor. Tres senzilles onomatopeies: “Shhh!”, “Pssst!” i “Grrr!”, decoren el lateral de les peces”, expliquen.

Es tracta d’un disseny original, sobri i elegant inspirat en l’art de l’origami, ja que els plecs de les mascaretes, gairebé sense costures, cobreixen perfectament la cara sense una pressió excessiva. A més, són també una opció duradora, ja que poden rentar-se fins a 35 vegades a 40ºC gràcies al seu teixit de polipropilè certificat.

Aquest projecte ha aconseguit involucrar a diversos tallers locals de tall, confecció i serigrafia que s’han vist seriosament afectats per la pandèmia del COVID-19.

Podeu adquirir les mascaretes aquí.

Foto: Una imatge dels tres models de mascaretes. / OPISSO STUDIO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This