Voluntaris de Protecció Civil desinfecten zones de Creixell contra la Covid-19

REDACCIÓ – Creixell, 31/8/2020

Els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Creixell, amb l’aportació de material que ha fet l’Ajuntament de Creixell, han començat a desinfectar aquesta setmana diferents zones del municipi per tal d’evitar la propagació de la Covid-19.

Aquest dilluns, 31 d’agost, l’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, acompanyat de regidores i regidors de l’equip de govern municipal, han estat presents a l’acte protocol·lari de lliurament del nou material de desinfecció adquirit pel consistori i que ha estat cedit a l’Associació de Protecció Civil de Creixell (AVPC).

Fins ara ja s’ha desinfectat des del Parc de la Xicalla , passant pels exteriors de les dues Residències de gent gran, els carrers més concorreguts del nucli històric de la Vila, els accessos als diferents comerços, Policia Local, Ajuntament, Biblioteca, Consultori mèdic, Cal Cabaler, mobiliari urbà de la Rambla de les moreres i tota la resta dels parcs infantils.

En els propers dies es continuaran realitzant les desinfeccions d’altres zones del municipi. El producte que s’utilitza no és tòxic.

Foto: Voluntaris de l’AVPC de Creixell fent tasques de desinfecció. / AJ. CREIXELL

El darrer vídeo

VÍDEO l Acte de commemoració del 1r aniversari del Torredembarra Actualitat

Hemeroteca

Tweets recents

‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’Adquireix el conte infantil inspirat en Torredembarra

De Gibert d’Artze, Menció especial en el I Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat. També inclou l'obra guanyadora 'Tens carta', de Raquel Martínez López.

Share This