Un estudi busca conèixer quin ús fan els banyistes de la platja d’Altafulla i com valoren la seva gestió

REDACCIÓ – Altafulla, 28/8/2020

L’Ajuntament d’Altafulla vol copsar com viuen veïns i visitants els canvis que s’han introduït enguany a les platges amb el pla de gestió de l’espai que ha impulsat l’actual equip de govern. Per fer-ho, han volgut preguntar directament als usuaris de les platges quina és la seva opinió al respecte. Se’ls pregunta sobre qüestions molt variades com ara la neteja de la sorra, eliminació de vegetació invasora, els serveis i equipaments o l’estona que passen a la platja. També s’ha tingut en compte la situació d’excepcionalitat que es viu per la pandèmia, cosa que, com assenyala la coalcaldessa i responsable de platges, Alba Muntadas, ha provocat que “alguns dels aspectes de la gestió de la platja hagin patit modificacions”.

A l’enquesta també s’hi pregunten altres qüestions de caràcter més general com ara l’ús que fan els usuaris de la platja de serveis de restauració de la zona o l’ús dels contenidors de recollida selectiva. Igualment també es vol saber la manera com els usuaris es traslladen a la platja, ja sigui a peu, en bicicleta, en transport privat. També si usen el trenet ja que enguany, com destaca Muntadas, “s’ha potenciat com a servei de transport municipal”. En total són 24 preguntes tant de resposta tancada com oberta o múltiple i que es responen d’una manera ràpida.

Informadors de carrer

Per fer arribar aquestes qüestions a peu de platja, el consistori compta amb els informadors de carrer, que informen els usuaris sobre la possibilitat de fer aquesta enquesta accedint a una plataforma web a través d’un codi QR que es pot llegir des de qualsevol dispositiu mòbil

Tothom qui ho desitgi pot fer l’enquesta, ja que l’accés és lliure i està disponible també a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents. Hi ha temps per participar-hi fins al 20 de setembre. Amb els resultats de l’enquesta el consistori comptarà amb una eina més per continuar treballant en la millora de les platges cada dia i cada any.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This