‘El Foraster’ gravarà un capítol de la vuitena temporada a la Nou de Gaià

REDACCIÓ – La Nou de Gaià, 28/8/2020

L’equip del programa de TV3 El Foraster gravarà un capítol a la Nou de Gaià per la propera temporada, la vuitena d’un dels espais d’èxit de la cadena autonòmica. Concretament, un membre de l’equip de producció del programa estarà a la localitat de l’interior del Baix Gaià el 31 d’agost i l’1 i 2 de setembre per parlar amb diferents persones del poble proposades amb la intenció de fer una tria de continguts pel programa.

Es poden fer arribar qualsevol suggeriment o proposta a fer, que pugui ser interessant per tenir en compte pel programa a aj.noudegaia@altanet.org.

L’equip de govern de la Nou de Gaià considera que “l’emissió del programa a TV3 pot suposar una molt bona eina per donar a conèixer el poble i la seva gent i per tant valorem positivament l’oportunitat que se’ns ofereix.”

Un format d’èxit

Quim Masferrer és El Foraster, un monologuista ambulant que recorre Catalunya a la recerca del paisatge humà dels poblets de menys de mil habitants. Cada capítol, un poble diferent. I a cada poble, un repte: fer un monòleg davant de tots els veïns, un monòleg personalitzat, fet a mida de cada poble i dels seus habitants. El Foraster és l’adaptació per a TV3 del format danès Comedy on the edge, que des de fa dues temporades triomfa al canal DR1 de Dinamarca.

Foto: Una imatge de la Nou de Gaià, escenari d’un dels capítols de El Foraster. / DIPTA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This