Deu nous casos positius de Covid-19 a Roda de Berà en un mateix nucli familiar

REDACCIÓ – Roda de Berà, 28/8/2020

La Xarxa Santa Tecla ha informat aquest divendres, 28 d’agost, sobre 10 nous casos positius -amb PCR positiva- a Roda de Berà. Tots ells formen part d’un mateix nucli familiar i se’ls farà un seguiment individualitzat per part del servei de vigilància epidemiològica a Tarragona. Hauran de fer aïllament domiciliari.

Actualment hi ha 49 casos positius acumulats des de l’inici de la pandèmia a Roda de Berà i 422 casos sospitosos acumulats -persones que han tingut símptomes però no han tingut una PCR positiva.-.En dues setmanes, Roda de Berà ha multiplicat per dos els casos positius de Covid-19. El 16 d’agost només hi havien 22 casos positius a la localitat rodenca.

Intensificació de la neteja i la desinfecció

A partir del proper dilluns 31 d’agost, l’Ajuntament intensificarà la neteja i la desinfecció de la via pública en aquells punts amb més afluència de persones: carrers comercials, zones properes a entitats bancàries, a farmàcies, al consultori mèdic o a les residències de la gent gran.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This