Al Catllar es pot veure una exposició de pintura del grup ‘Tarragona Dibuixa USK’

REDACCIÓ – El Catllar, 15/8/2020

Aquest divendres, 14 d’agost, es va inaugurar, dins dels actes de la Festa Major del Catllar, a la sala polivalent del Centre Cultural del Catllar l’exposició de pintura del grup ‘Tarragona Dibuixa USK’ format per la pintora catllarenca Encarna Gregorio i onze pintors més: Dolors Barberan, Josep Ma. Cebrián, Rosa Ma. Rodes, Xavier Marcos, Emma Ribera, Lluïsa Picó, Sergi Vidal, Asunción Algueró, Quima Maicas, Ferran Salvador i Ma. Antònia Cahue. La mostra es pot visitar fins el proper 22 d’agost, de quatre de la tarda a vuit del vespre.

Aquest any de forma excepcional per les limitacions de la pandèmia de Covid-19, l’exposició de pintura comparteix la sala polivalent amb la “Casa de la festa”, un espai per veure de ben a prop els diables, la Nicaseta, els gegants i capgrossos nous i vells, els protagonistes de les cercaviles catllarenques, que enguany no es poden celebrar.

Foto: Una imatge de l’exposició, que està instal·lada a la sala polivalent del Centre Cultural del Catllar. / AJ., EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This