La Pobla de Montornès licita la il·luminació del carril bici entre el poble i la urbanització El Castell

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 12/8/2020

L’Ajuntament de La Pobla de Montornès ha licitat el contracte d’obres per a la implantació de la il·luminació del carril bici que connecta el nucli del poble amb la urbanització El Castell de Montornès per la carretera T-211.

El pressupost de licitació incloent l’IVA és de 33.783,93 euros. L’actuació està totalment subvencionada per la Diputació de Tarragona i no genera cap cost a l’Ajuntament. Les persones físiques o jurídiques interessades en el procediment de licitació poden presentar les seves ofertes fins el divendres 21 d’agost a les 14 hores.

Foto: El nucli del poble està unit la urbanització Castell de Montornès amb un carril bici des de fa uns anys. / AJ. POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This