Pateix un accident mentre feia tasques de manteniment a l’enllumenat públic de Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 6/8/2020

Un treballador de l’empresa Electro Creixell ha caigut d’una escala aquest dijous 6 d’agost pel matí mentre feia tasques de manteniment a l’enllumenat públic de Creixell, al carrer Sant Magi de l’urbanització Rincón del César de Creixell.

Han acudit al lloc dels fets  dues ambulàncies i patrulles de la Policia Local de Creixell i Mossos d’Esquadra. La víctima l’han estabilitzat i traslladat conscient i en helicòpter a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Es tracta de Carlos A. Z., molt conegut al municipi de Creixell.

Foto: La Policia Local de Creixell ha acudit al lloc dels fets. / AJ. CREIXELL

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevista a Josep Maria Calvet, portaveu del grup municipal Junts per Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This