Apareix el cos d’un home mort surant a l’aigua a la platja de la Móra

REDACCIÓ – Tarragona, 4/8/2020

Uns banyistes han localitzat al voltant de les vuit del matí d’aquest dimarts 4 d’agost el cos d’un home surant a l’aigua de la platja de la Móra, al terme municipal de Tarragona, segons avançava el Diari Més.

Els mateixos banyistes han donat l’avís als serveis d’emergències i la Guàrdia Urbana de Tarragona, que s’han desplaçat ràpidament al lloc dels fets. No han pogut fer res per salvar la vida a la persona, que ja estava morta.

Segons la Guàrdia Civil, es tractaria d’un home d’entre 35 i 40 anys, de raça caucàsica, i la primera hipòtesi amb que treballa el cos és que es tractaria d’un ofegament, però s’ha obert una investigació.

Foto: Imatge de la plata de la Móra. / PLATJA DE LA MÓRA-TAMARIT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This