Arrenquen les obres d’arranjament i millora de la carretera T-202 en entre la Nou i Salomó

REDACCIÓ – Salomó/La Nou de Gaià, 31/7/2020

Aquest dilluns, 27 de juliol, han començat les obres d’arranjament de la carretera T-202 en el tram que uneix els municipis de la Nou de Gaià i Salomó. El cost dels treballs s’eleva fins els 1,5 milions d’euros

La intervenció, a càrrec de la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, servirà per anivellar i eliminar alguns revolts, construir cunetes, col·locar plaques protectores laterals i, fins i tot, instal·lar els serveis necessaris per distribuir la fibra òptica.

Es tracta d’una reclamació històrica per part dels veïns i veïnes de Salomó, però de la millora de la carretera també se’n beneficiaran els municipis de la Nou de Gaià, Vespella i, en general, a tothom que circula per aquest tram de carretera. La previsió que tenen des del consistori salomonenc és que les intervencions finalitzin entre finals de novembre i desembre de 2020.

Foto: Una imatge de la carretera T-202. / GOOGLE MAPS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This