S’estrena als cinemes ‘Padre no hay más que uno 2’, amb la jove actriu creixellenca Íngrid Palomares

REDACCIÓ – Creixell, 29/7/2020

La crisi sanitària i econòmica provocada per la Covid-19 ha afectat molt la indústria del cinema i s’han reduït dràsticament les estrenes de pel·lícules. Però un film que es pot veure a partir d’aquest dimecres, 29 de juliol, a les sales de cinema que estan obertes és en ‘Padre no hay más que uno 2: La llegada de la suegra’, amb la jove actriu Íngrid Palomares en el repartiment.

Es tracta de la seqüela de la pel·lícula que l’any passat va dirigir i protagonitzar Santiago Segura, i que va tenir un gran èxit de taquilla. A Segura l’acompanyen Toni Acosta, Leo Harlem i Silvia Abril, entre altres. La gran novetat és Loles León, en el paper estrella de la sogra.

Aquest dimarts va tenir lloc la pre-estrena a Madrid amb tot l’equip d’actors i actrius, inclosa l’Íngrid, que va estar acompanyada de la seva família.

Foto: La jove actriu Íngrid Palomares durant la pre-estrena. / FACEBOOK CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This