Nova sessió de voluntariat ambiental per la tortuga babaua a la platja d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 28/7/2020

L’Associació Mediambiental La Sínia ha organitzat una nova sessió de voluntariat ambiental per la tortuga babaua aquest dijous, 30 de juliol, a partir de les sis de la tarda a la platja d’Altafulla. Cal inscripció prèvia escrivint a xoag@riugaia.cat.

El passat divendres ja es va realitzar la primera jornada de formació pràctica de tortuga babaua i fauna marina a la platja del Vinyet, a Tamarit. Els participants van aprendre sobre la biodiversitat del medi marí i com fer l’abalisament per la possible arribada de tortugues babaues. A l’acabar la formació es va fer una batuda de residus i vam repartir cendrers als usuaris de la platja.

Foto: Una imatge de la sessió de voluntariat del passat divendres./ ASS. MEDIAMBIENTAL LA SÍNIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This