Treateràpia estrenarà ‘Crema cremada’ el 16 d’agost al Centre Cultural del Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 25/7/2020

Crema cremada, la segona obra del grup altafullenc Treateràpia, ja té data d’estrena: serà el 16 d’agost, a les 19:30 hores. I l’escenari, tal com va avançar fa unes setmanes el Torredembarra Actualitat, el Centre Cultural del Catllar, com ja estava previst el mes de març quan es va suspendre l’estrena a causa de la declaració de l’estat d’alarma per la Covid-19. Abans, el dimecres 12 d’agost, a les 21:00 hores, es farà la preestrena, destinada a premsa, crítics teatrals, actors i actrius distingits i regidors/es de cultura i personalitats del món teatral.

“Una comèdia boja, divertida, de ritme trepidant que mostra les diferents cares de les persones a cada situació. L’obra de teatre que no et deixa indiferent.” Així defineixen des de Treateràpia el seu nou muntatge, que arriba després de l’èxit del debut amb Pla de xoc. Les entrades es poden adquirir aquí. Caldrà respectar les mesures per evitar el contagi de la Covid-19.

“Des del Catllar van apostar per nosaltres i també ho devem a les més de 200 persones que ja havien comprat l’entrada i es van quedar sense veure l’obra”, comenta l’autor, director i actor de Crema Cremada, Joan Maria Vidal. Per tenir l’obra a punt, durant el confiament van continuar els assajos a través de videoconferència per no perdre tota la feina feta i després els  vam reemprendre cara a cara, però amb mascaretes i la distància de seguretat.

L’elenc de Crema cremada està format per Xavi López, Anna Mulet, Arantxa Piquer, Marc Novell, Rosalia Juan, Laia Marsà, Gemma Fuentes i el mateix Joan Maria Vidal.

Estaran al FITG 2000

Crema Cremada es podrà veure al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona FITAG 2020. L’esdeveniment, que tindrà lloc del 25 al 29 d’agost a Girona i altres municipis i que enguany celebra les 20 edicions, ha fet públiques aquest dimecres els  grups seleccionats per participar en l’edició de 2020.

Enguany el FITAG, amb voluntat de servei, ha ofert una plaça directa als grups que no hagin pogut estrenar els seus espectacles per causa de la Covid-19 i precisament s’hi ha acollit Treateràpia. Precisament quest serà el segon cop que Treateràpia participa al FITAG. Ja ho va fer en l’edició de 2018 amb el seu primer muntatge, Pla de xoc. A més, en vint anys d’història, és la única companyia de la demarcació de Tarragona que ha estat seleccionada per actuar en aquest festival de referència del teatre amateur.

Foto: Una imatge de l’elenc de Crema cremada. / TREATERÀPIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This