El Càmping Trillas Platja Tamarit mou fitxa contra l’Ajuntament de Tarragona davant la sanció de 900.000 euros

REDACCIÓ – Tarragona, 25/7/2020

Nou capítol del contenciós que ja fa anys que mantenen el Càmping Trillas Platja Tamarit amb l’Ajuntament de Tarragona. Després que el ple del consistori tarragoní hagi ratificat aquest divendres, 24 de juliol, una sanció de 900.000 euros al Trillas Platja Tamarit, la propietat de càmping ha decidit emprendre accions legals i estudia la possibilitat de denunciar les actuacions dels responsables de l’àrea d’Urbanisme. Com a primer pas, confirma que interposarà un recurs contenciós-administratiu per evidenciar les greus irregularitats subjacents sota aquesta decisió.

El càmping Trillas Platja Tamarit considera àmpliament acreditat a través de les proves presentades que el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) empara l’ús càmping -clau 37- en la parcel·la que és objecte de discòrdia, -on a més s’ha desenvolupat aquesta activitat des de fa dècades-, i que per tant la fa perfectament legalitzable.

En aquest sentit, el plantejament dels tècnics municipals significa en la pràctica una expropiació encoberta dels terrenys sense cap compensació econòmica: “No volen ni tan sols que els clients del càmping puguin passejar per allà o que serveixi com a zona de parc infantil, quan la clau 37 permetria qualsevol tipus d’instal·lació de càmping; l’absurd arriba a tal extrem que una part de la multa correspon a una tanca amb llicència municipal obtinguda l’any 1989 “, exposen els propietaris.

Totes les reunions mantingudes amb l’equip de Govern municipal han resultat infructuoses. “Hem parlat -lamenta el director, Roger Trillas- però realment no ha existit comunicació ni voluntat d’entesa”. També s’ha traslladat aquesta situació d’indefensió a tots els grups polítics de l’Ajuntament amb la finalitat de subratllar “la inseguretat jurídica que projecta aquest Govern municipal i que està afectant ja no només al càmping Trillas Platja Tamarit sinó a altres importants projectes empresarials de la ciutat”.

 Foto: Una imatge del càmping, situat al costat del castell de Tamarit. / TRILLAS TAMARIT PLATJA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This