ACTUALITZACIÓ l Localitzen viu el tripulant d’una embarcació buida trobada a la deriva a la platja d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 25/7/2020

Una embarcació privada ha trobat finalment viu l’home desaparegut a la costa d’Altafulla des del migdia de dissabte, 25 de juliol, i que ha passat vuit hores a l’aigua. Des de Salvament Marítim, que ha confirmat la localització del desaparegut, han explicat que l’embarcació l’han trobat a una milla de Roda de Berà i l’ha dut al port d’aquest municipi.

Allí l’han atès els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) i ha estat traslladat a l’hospital amb símptomes d’hipotèrmia. Es  tracta d’un home de 70 anys, veí de segona residència d’Altafulla.  La barca, d’un sis metres d’eslora, havia sortit del port de Torredembarra i no estava fondejada.

La recerca s’havia activat aquest dissabte després que es trobés una embarcació buida a la deriva a la platja d’Altafulla. Salvament Marítim, la Creu Roja, la Guàrdia Civil i l Policia Local de Torredembarra han participat a la cerca amb llanxes i un helicòpter.

Foto: Una imatge d’una de les llanxes mobilitzades. / TWITTER ALTAFULLA RÀDIO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This