Mor als 87 anys Enric Reverté, un dels principals impulsors de la gran renovació escènica del Ball del Sant Crist de Salomó

REDACCIÓ – Salomó, 24/7/2020

Enric Reverté Lluís ha mort aquest passat dimecres 22 de juliol al vespre a Valls, amb 87 anys. Home de teatre de tota la vida, va ser un dels principals impulsors de la gran renovació escènica del Ball del Sant Crist de Salomó, el popular ball parlat que es representa cada any al mes de maig a l’església parroquial del poble.

De fet, ell va ser qui va establir els contactes amb Fabià Puigserver i Iago Pericot, de l’Institut del Teatre de Barcelona, per transformar el Ball en el format actual. A més a més, Enric Reverté també en va ser el director escènic durant molts anys.

La seva estima i dedicació vers el Ball del Sant Crist no tenia límits. Es va mantenir ferm al davant mentre li van permetre les seves forces, i va dirigir l’espectacle amb energia i convicció. Per tot això, va ser sempre una persona molt respectada en les seves propostes i decisions. Enric Reverté ha deixat una petjada molt profunda.

Foto: Enric Reverté, en un acte públic sobre el mateix escenari del Ball del Sant Crist. / PILAR BISA.

El darrer vídeo

ENTREVISTA l Hèctor Hernàndez (La Sínia) ens parla del futur de la finca del Vinyet

Hemeroteca

Tweets recents

‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’Adquireix el conte infantil inspirat en Torredembarra

De Gibert d’Artze, Menció especial en el I Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat. També inclou l'obra guanyadora 'Tens carta', de Raquel Martínez López.

Share This