La Festa Major de Roda de Berà tindrà el seu 1r Trail Virtual

REDACCIÓ – Roda de Berà, 23/7/2020

La pandèmia de la Covid-19 ha fet replantejar la programació festiva, cultural i esportiva estiuenca dels Ajuntaments de tot el país. Fun Sports amb l’Ajuntament de Roda de Berà havien planificat celebrar el ja tradicional Trail de la Festa Major, però per la dificultat de garantir totes les mesures de prevenció necessàries, l’organització s’ha adaptat a la situació actual i ha preparat la primera edició del Trail en format virtual.

Així, del 15 al 19 d’agost totes les persones que vulguin participar a la cursa ho podran fer en el moment en què ho desitgin a través de l’aplicació Strava. El recorregut, de 5,3 quilòmetres, estarà marcat durant els cinc dies i es podrà consultar també al web de l’Ajuntament i a Wikiloc.

El preu d’inscripció és de 2 euros, un cost simbòlic que anirà destinat, en la seva totalitat, al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà. Les inscripcions ja estan obertes a través d’aquesta pàgina.  

Hemeroteca

Tweets recents

Share This