L’exregidor del PP Jaime Serret s’incorpora al govern de Creixell com a titular de Comerç

REDACCIÓ – Creixell, 22/7/2020

Nou capítol en el cas de la divisió del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Creixell, amb l’entrada al govern municipal de Jaime Serret, cap de llista popular fa un any i regidor no adscrit des la setmana passada. Serret s’ocupa a partir d’ara de la cartera de Comerç, després d’acceptar l’encàrrec de l’alcalde, el postconvergent Jordi Llopart, i se suma a l’executiu integrat per regidors de JuntxCreixell, ERC i la FIC. Fins ara, la titular de Comerç era Sílvia Farrero (JuntxCreixell). El PP queda a l’oposició ara amb una sola regidora, María Dolores Juncal.

Acusacions cap al PP

En un comunicat difós aquest dimecres, 22 de juliol, Serret fa evidents les discrepàncies amb la formació que fins la setmana passada era militant:  “Des de la meva presa de possessió com a regidor electe del Partit Popular a l’Ajuntament de Creixell, després de les eleccions municipals de 2019, no m’he sentit en absolut recolzat per la Junta Local del partit a Creixell així com tampoc per la Junta directiva provincial ni posteriorment per la gestora provisional del partit.”

“Vaig ser el cap de llista de la nostra candidatura a Creixell, i no obstant això, després de les eleccions municipals, la presidenta local del partit, María Dolores Juncal, es va erigir, amb la meva total disconformitat, en portaveu del grup municipal del partit a l’Ajuntament de Creixell, despullant-me a mi de tota la responsabilitat adquirida prèviament amb els veïns i veïnes del municipi. Crec que aquesta labor havia d’haver-la realitzat jo com a cap de llista i primer regidor electe”, acusa Serret.

“Havent tingut la possibilitat el nostre grup municipal d’assumir una delegació/cartera d’Alcaldia dins del govern de Creixell per al cap de llista del nostre grup, des de la Junta Provincial del Partit Popular se m’ha negat la possibilitat d’acceptar aquesta oferta, adduint la imminent proximitat de les eleccions autonòmiques i la no conveniència de la nostra entrada en el govern municipal a nivell de general de Catalunya”, afirma el regidor no adscrit.

També acusa la presidenta local del partit a Creixell de publicar a les xarxes socials el seu escrit de renúncia a la militància en el Partit Popular, amb tota classe de dades i informació personal, contravenint la vigent Llei de Protecció de Dades. Al poc temps -recorda- va retirar aquesta publicació suposo que advertida pels seus assessors legals del presumpte delicte que havia comès.

Serret recorda que “en el nostre programa electoral de les eleccions municipals de 2019 que l’Ajuntament només pot ser un instrument al servei de la convivència i de la qualitat de vida de les famílies del nostre municipi i no a l’inrevés i que anàvem a dialogar amb totes les forces polítiques amb representació en el consistori.” “En conseqüència, en la meva qualitat de regidor electe i a fi de poder representar dignament a tots els nostres veïns i veïnes, tal com em vaig comprometre a fer en la passada campanya electoral, vaig decidir passar a formar part de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Creixell com a regidor no adscrit”, conclou.

Foto: Jaime Serret és el nou regidor de Comerç de l’Ajuntament de Creixell. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This