L’estiu 2020 al Baix Gaià no es queda sense cinema a la fresca

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/7/2020

Un clàssic de l’estiu a diferents municipis del Baix Gaià és el cinema a la fresca, amb cicles o com activitat durant les festes majors. Les mesures per evitar el contagi de la Covid-19 han obligat a reduir aforaments i obligar a portar mascareta, però alguns municipis aposten per aquesta activitat d’oci per a tota la família i arrenquen aquesta setmana

És el cas de Torredembarra, amb un cicle de cinc pel·lícules, organitzat per la Regidoria de Turisme i adaptat a l’actual situació de crisi sanitària per la Covid-19. Per aquest motiu, l’aforament és limitat i l’ús de la mascareta, obligatori. Es tracta d’una activitat gratuïta però precisa de reserva prèvia al telèfon 977 64 45 80 o al correu electrònic turisme@torredembarra.cat. La primera és aquest dijous i totes es podran veure a partir de les 22:00 hores a la Roca Foradada, al Port Esportiu.

Programació:

23/7 El regreso de Mary Poppins.

30/7 Aladdin.

6/8 Padre no hay más que uno.

13/8 Mascotas 2.

20/8 Géminis.

A El Catllar el Cicle de Cinema a la fresca arrenca aquest divendres, 24 de juliol, amb Mascotes 2 i es desenvoluparà en diferents punts del municipi més extens del Baix Gaià. L’entrada és gratuïta, però s’ha d’adquirir anticipadament a les oficines municipals. Cal portar mascareta i respectar les distàncies de seguretat. Totes les pel·lícules seran a les 22:00 hores.

Programació:

24/07 Nucli urbà (C/ de França): Mascotes 2

31/07 Esplai Tarragoní (Pista C/ Mare de Deu de Montserrat): Jumanji

07/08 Parc de Llevant (C/ Bernat d’Olzienelles): Johnny English. De nuevo en acción

14/08 La Cativera (Camp de futol): Astérix. El secreto de la poción màgica

A Altafulla, aquest dissabte, 25 de juliol, a les 22 hores, a la plaça de l’Esglesia arrenca Cineclub Altafulla a la fresca amb el film Intocables. Organitzat pel CineClub Altafulla, é un cost de 3 euros i l’obertura de portes serà a les 21.30 hores, amb un aforament limitat a 160 persones.

Roda de Berà, com ja vam explicar fa uns dies, aposta per l’Espai FIC-CAT al Roc de Sant Gaietà.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This