La Pobla de Montornès celebra el nou Sant Jordi amb diferents actes

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 21/7/2020

La Pobla de Montornès és un dels pocs municipis del Baix Gaià que ha organitzat actes públics per celebrar el nou Sant Jordi, una iniciativa per celebrar el Dia del llibre i la Rosa tres mesos després del 23 d’abril, quan el nostre país es trobava enmig del confinament per intentar aturar el contagi de la Covid-19 i no es va poder celebrar aquest esdeveniment.

A les 17:30 hores, al Casal d’Amics de Montornès, es presentarà el llibre d’en Jordi Suñé El Baix Gaià al segle XX. A les 19:00 hores,  es farà el contacontes infantil amb Formigues a la cuina i altres contes a la plaça de l’Església, amb aforament limitat a causa de les mesures Covid-19. Les entrades es repartiran en l’ordre d’arribada fins a esgotar-se. A continuació, entrega dels premis als guanyadors del certamen literari ‘Eusebi Mercadé’ de l’Escola Els Ametllers.

També a la plaça de l’Església, a les 21:30 hores, la cantant Neus Mar oferirà l’espectacle Memòries d’un país. L’aforament també és limitat.

Tots els actes es faran seguint les recomanacions sanitàries per prevenir la Covid-19.

Foto: La cantant Neus Mar farà un concert aquest dijous 23 de juliol a la Pobla. / NEUSMAR.CAT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This