Jornada de voluntariat ambiental amb la tortuga babaua com a protagonista

REDACCIÓ – Altafulla, 21/7/2020

El proper divendres 24 de juliol la tortuga babaua serà la protagonista de la jornada de voluntariat ambiental organitzada per l’Associació Mediambiental La Sínia. Cal inscripció prèvia al correu electrònic xoag@riugaia.cat o al telèfon 608 629 319.

El punt de trobada serà la platja del Vinyet, entre el Club Nàutic d’Altafulla i la Roca del Gaià, a les sis de la tarda. A més, durant la jornada, els participants rebran la visita de la Xarxa de Conservació de la Natura (XCN) per participar en el videoclip de la Setmana de la Natura.

Foto: Una imatge de la tortuga babaua submergida a l’aigua. / VOLUTARIATAMBIENTAL.CAT

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevista a Josep Maria Calvet, portaveu del grup municipal Junts per Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This