ACTUALITZACIÓ l Descartat el possible cas de COVID-19 al Casal d’Estiu de la Pobla

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 16/7/2020

El possible cas de COVID-19 al Casal d’Estiu de la Pobla ha acabat sent una falsa alarma. El test PCR que s’ha practicat a l’infant que presentava símptomes compatibles amb el coronavirus ha donat negatiu en els resultats que s’han conegut a darrera hora d’aquest divendres.  Dilluns es realitzarà de nou el campus, amb les mesures sanitàries establertes.

El Casal d’Estiu que organitza l’Ajuntament de La Pobla de Montornès, dirigit pel Torredembarra Bàsquet Club, va activar aquest passat dimecres, 15 de juliol, el protocol per COVID-19 després que un dels infants que hi assisteixen estigués a l’espera que li facin, com a mesura de precaució, la prova mèdica per a detectar si és una cas positiu.

Els organitzadors van contactat amb les famílies dels infants participants al campus, per explicar-los que no podienn tornar a assistir al Casal fins que es coneguin els resultats de la prova.

Foto: Una imatge de la Pobla de Montornès. / AJ. POBLA MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This