Tornen les visites guiades al patrimoni indià de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/7/2020

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Torredembarra torna a organitzar aquest estiu visites guiades al patrimoni indià del municipi, que es duran a terme els dissabtes del 18 de juliol al 22 d’agost (excepte el 15 d’agost). Les places són limitades, cal fer reserva prèvia en línia i l’ús de la mascareta és obligatori.

El preu és de 5 euros els adults i 3 euros els infants de 3 a 12 anys, jubilats o pensionistes, famílies nombroses o monoparentals. Punt de sortida: Fundació Pere Badia. S’ha de fer reserva prèvia a www.turismetorredembarra.ca t. El pagament de la visita es pot fer en efectiu o targeta el mateix dia de la visita.

Calendari

Dissabte 18 de juliol, a las 19.30 h, en català.

Dissabte 25 de juliol, a las 19.30 h, en castellà.

Dissabte 1 d’agost, a las 19.30 h, en català.

Dissabte 8 d’agost, a las 19.30 h, en castellà.

Dissabte 22 d’agost, a las 19.30 h, en català.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This