L’exposició de collages ‘Trenkadís’ de Jordi R. Morera es pot veure a la Nou de Gaià per festa major

L’exposició d’art ‘Trenkadís’, de Jordi R. Morera continua el seu itinerari per diferents municipis del Baix Gaià, malgrat la Covid-19. La pròxima parada és el Centre Cultural i Biblioteca de la Nou de Gaià, on la mostra es converteix en un dels actes destacats de la festa major. Entre el 17 i el 26 de juliol, l’autor hi exposarà una quarantena d’obres, entre les quals algunes de noves. Això sí, la temàtica segueix sent la lectura i els llibres.

En alguns dels collages, Morera reinterpreta obres de pintors de fama internacional que han immortalitzat en els seus quadres l’acció de llegir: Ludger Tom Ring, Gustave Courbet, John Currin… Altres obres de l’autor torrenc presents a la mostra són de creació pròpia, pensades expressament per a ‘Trenkadís’, entre les quals hi ha diversos poemes visuals com a homenatge a Joan Brossa.

L’exposició a la Nou de Gaià s’inaugura aquest divendres, 17 de juliol, a les 19.00 hores. Entre els dies 19 i 23, i també el 26, es podrà visitar de les 10.00 a les 13.00 hores. Pel que fa als dies 18, 24 i 25, l’horari d’obertura és de les 10.00 a les 13.00 hores i de les 17.00 a les 20.00 hores.

L’autor

Nascut el 1956, Jordi Roig Morera va estudiar a l’Escola Llotja i també al Centre Artístic Sant Lluc de Barcelona. Així mateix, va cursar el postgrau en Didàctica d’Arts Plàstiques a la Universitat Autònoma de Barcelona, i ha estat professor de secundària en aquesta especialitat. Ha realitzat exposicions individuals i col·lectives en espais com la Diputació de Tarragona, el Monestir de Poblet, l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra, la Biblioteca de Roda de Berà, Ca Cadernal de Salomó, Cal Cavaler de Creixell o la biblioteca del Catllar, entre altres indrets d’arreu de la demarcació de Tarragona i més enllà. Jordi R, Morera també ha guanyat diferents premis d’art. En l’actualitat, continua ideant noves obres amb una forta vinculació amb el seu territori i amb el conjunt dels paratges de la Mediterrània.

Foto: Una de les obres que es pot veure a l’exposició ‘Trenkadís’. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This