Un nou trenet turístic a Altafulla amb més parades i horaris i més sostenible

REDACCIÓ – Altafulla, 13/7/2020

El nou trenet d’Altafulla per aquesta temporada funciona amb tecnologia híbrida, circula a una velocitat màxima de 25 km/h i, gràcies a aquest sistema, el vehicle redueix els gasos d’emissió en més d’un 40 % respecte als convencionals i gaudeix de més autonomia que un vehicle elèctric. La regidora de Turisme, Natalia Sanz, ha afirmat en la seva presentació, acompanyada per José Morcillo, representant de l’empresa Yellow Tours, adjudicatària del servei, que funcionarà “com a mitjà de transport municipal”. L’edil ha estat.

El recorregut del trenet, d’una hora, i que funciona des de la setmana passada, abraça gran part dels nuclis urbans d’Altafulla enllaçant d’aquesta manera la zona del barri marítim, amb major afluència de visitants a l’estiu, i la part cèntrica del municipi com la Vila Closa i els seus voltants.

A tall d’exemple, recupera la parada de la Ronda amb la intenció, juntament amb l’ampliació d’horaris de matins i tardes durant tota la setmana, de funcionar com a “mitjà de transport municipal” i actuar com a “element dissuasiu en la mobilitat urbana”, tal i com ha avançat la regidora de Turisme i Comerç, Natalia Sanz.

Els horaris de sortida s’inicien a la plaça dels Vents a les 11, 12 i 13 hores, al matí; i a la tarda i nit, a les 18, 19, 20, 21, 22 i 23 hores, de dilluns a diumenge. El trenet compleix amb totes les mesures que marquen les autoritàries per la pandèmia de la Covid-19 com la neteja de mans amb gel desinfectant, l’ús de la mascareta i la distància social.

Les tarifes, més econòmiques

El preu del bitllet senzill per un únic viatge és de 3,30 €, mentre que per 4,50 € se’n pot gaudir durant tot el dia -2,50 € els menors de 4 a 12 anys, i els majors de 65. El bo de cap de setmana (2 dies) està fixat en 6 €, i 4 € per als menors de 4 a 12 anys, i els majors de 65; el bo setmanal (7 dies) està fixat en 25 €, i 10 € per als menors de 4 a 12 anys, i els majors de 65, i el bo mensual, 40 €, i 18 € per als menors de 4 a 12 anys, i els majors de 65.

Foto: Una imatge del nou trenet d’Altafulla, / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This