L’Ajuntament d’Altafulla promou l’ús de la mascareta entre la població amb el lema #posatela

REDACCIÓ – Altafulla, 9/7/2020

“Posa-te-la”. És el missatge que a partir d’avui promou l’Ajuntament d’Altafulla mitjançant dos vídeos en què apareixen veïns i veïnes de tots els sectors de població del municipi perquè la ciutadania dugui la mascareta posada.

La campanya #posatela, que s’havia encarregat abans que la Generalitat de Catalunya obligués l’ús de la mascareta per a totes les persones majors de 6 anys, promou així l’ús de la mascareta entre la ciutadania d’Altafulla amb l’objectiu de combatre el relaxament de part de la població i evitar la propagació de la pandèmia de la Covid-19.

S’han editat dos vídeos d’un minut de durada que es poden visualitzar a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament d’Altafulla a través de Youtube, Twitter, Facebook, Instagram i Telegram, així com també pel servei de comunicació eBando, la pàgina web del consistori i els mitjans de comunicació municipals d’Altafulla Ràdio i la revista ‘Plaça del Pou’.

La campanya de conscienciació també inclou, a banda dels dos vídeos, falques de ràdio i un conjunt de cartells que es distribuiran pels establiments comercials i equipaments municipals de la vila.

Accedeix a la cartelleria, falca de ràdio, imatges de Facebook i Instagram, i el vídeo al Youtube.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This