El Catllar fa front comú amb altres municipis veïns contra la ‘nefasta’ gestió de la recollida de la brossa

REDACCIÓ – El Catllar, 8/7/2020

Hi havia moltes esperances posades en què el nou contracte de la brossa que ha entrat en servei aquest any solucionaria els problemes de la recollida de residus en molts municipis del Tarragonès. En pocs mesos aquestes esperances s’han esvaït i les contínues queixes de veïns i veïnes per les deficiències en el servei han fet decidir a diversos Ajuntaments del Tarragonès a moure fitxa davant la “passivitat” del Consell Comarcal del Tarragonès, que és qui gestiona el servei.

Dimarts passat, 7 de juliol, els alcaldes del Catllar, la Secuita, els Pallaresos, Perafort, Renau i Vilallonga del Camp es van reunir per exigir al Consell Comarcal del Tarragonès que prengui les mesures necessàries per posar fi a la que consideren “ nefasta” gestió de la recollida de la brossa als municipis per part de l’empresa adjudicàtaria del servei, FCC.

Després de nombroses queixes per part dels ajuntaments des de fa un any i donada la passivitat del Consell Comarcal en solucionar-les han amenaçat en portar el contracte als tribunals.

Joan Martí Pla, alcalde de Perafort i President del Consell Comarcal del Tarragonès, s’ha compromès a convocar una reunió extraordinària dels 19 municipis consorciats amb l’empresa FCC i cercar les solucions definitives pel correcte funcionament del servei abans de finalitzar el mes de juliol.

Foto: Una imatge de la reunió dels alcaldes dels municipis afectats. / FACEBOOK AJ. LA SECUITA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This