Roda de Berà ja té el cartell de la Festa Major de Sant Bartomeu 2020

REDACCIÓ – Roda de Berà, 8/7/2020

Una obra de la dissenyadora gràfica Isabel Mondéjar, titulada Retrobament ha estat escollida per ser el cartell i de la portada del llibre de la Festa Major de Sant Bartomeu 2020. El jurat del concurs s’ha reunit aquest dimecres, 8 de juliol, per deliberar i escollir l’obra guanyadora. El premi, un xec de 150 euros, es lliurarà durant un acte públic que tindrà lloc el 20 d’agost, a les 19 hores, a la plaça dels Pins.

Hem estat tant de temps sense veure’ns, sense poder abraçar-nos per culpa de la Covid-19, que els retrobaments amb la família i amb els amics ens han marcat molt”, ha explicat l’autora. “Volia fer un cartell de Festa Major però que alhora reflectís la peculiaritat del que ens ha tocat viure, i que d’aquí uns anys, quan mirem aquesta portada, ens transporti a l’any 2020 en què la Festa Major va ser molt diferent”.

Al disseny dues persones, després de molt de temps, es retroben amb una abraçada molt dolça i ambdues porten mascareta, “sens dubte ha estat, i serà, el més significatiu d’aquest any”, assegura Mondéjar.

Al concurs es van presentar sis participants, amb sis dissenys molt diferents. El Jurat ha puntuat cadascuna de les obres presentades sense conèixer la seva autoria, atès que les dades personals s’havien de presentar dins d’un sobre tancat.

El jurat ha estat format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; Teresa Ferré, regidora de Cultura i Festes; Susana Benítez, cap de Comunicació de l’Ajuntament; i Sònia Camí, periodista de Roda de Berà Ràdio, com a vocals; i Víctor Blanch, de l’Hotel d’Entitats, ha actuat com a secretari.

La Festa Major d’aquest any serà molt diferent a la d’altres anys degut a la Covid-19. L’Ajuntament publicarà properament el programa d’actes definitiu, el qual es veurà reduït considerablement per poder complir amb les mesures de prevenció i de seguretat per evitar contagis.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This