Roda de Berà crea una àrea verda gratuïta d’aparcament per dinamitzar la zona més comercial del centre

REDACCIÓ – Roda de Berà, 8/7/2020

A partir d’aquest dimecres, 8 de juliol, els compradors i clients de les botigues i negocis del nucli urbà de Roda de Berà podran comprar amb major comoditat, atès que podran aparcar amb facilitat a la zona verda d’estacionament limitat ‘Aparca i compra’ que l’Ajuntament ha creat per dinamitzar el comerç local. Estacionar a les places pintades en verd de l’avinguda Sant Jordi, carrer Generalitat, de l’avinguda Arc de Berà i d’un tram del carrer Miramar, continuarà sent gratuït tot i que es necessitarà un disc de control d’estacionament limitat.

Caldrà col·locar aquest disc en control en una zona visible a l’interior del vehicle, marcant l’hora d’inici de l’estacionament. Per defecte el propi disc fixarà l’hora límit d’estacionament, amb franges 1 hora 30 minuts. Aquest estacionament limitat serà vigent només dins l’horari comercial, de 8.30 a 13h i de 17 a 20h.

Pel que fa a les persones que necessitin estacionar per un període més prolongat de temps, ho podran continuar fent com fins ara als aparcaments gratuïts de la plaça Francesc Macià, de la plaça del Mercat, al pàrquing de la zona Nou Roda o a l’avinguda Fèlix Martorell.

Els primers dies seran d’adaptació i no es durà a terme un control estricte, fins que tothom s’hagi assabentat de la nova mesura i tingui el seu disc horari.

Foto: Una imatge dels nous aparcaments de zona verda a Roda de Berà. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This