Tornen les visites guiades a la Vila Closa d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 7/7/2020

La regidoria de Turisme d’Altafulla ha posat en marxa novament les reserves per visitar el Conjunt Històric i Artístic de la vila, on a cada racó, l’anomenada Vila Closa és l’antic nucli medieval emmurallat. La major part de les cases que s’hi poden contemplar van ser bastides durant el decurs del segle XVIII. L’any 1998 la Generalitat de Catalunya va declarar Bé Cultural d’Interès Nacional el seu conjunt historicoartístic.

De les antigues muralles, remodelades durant els segles XVII i XVIII, se’n pot resseguir el perímetre,  especialment per la banda de ponent, voltant el castell. Es conserven restes importants, com les dues torres cantoneres. Darrera de l’església reposa també un bloc de pedra de Colsero de l’època romana. Un màgic passeig per la història d’Altafulla i els seus racons més emblemàtics, amb visita inclosa a l’Església de Sant Martí.

Les visites a l’estiu, que comencen a la porta reixada del Castell, es realitzen tots els dilluns a les 19:00 hores. Tenen una durada d’una hora i 30 minuts, i el preu és de 4 euros. Cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme situada a la plaça dels Vents. El telèfon és el 977651426. L’entrada és lliure per als menors de 12 anys. En cas de pluja, la visita queda ajornada.

Foto: Un dels espais que recorre la visita guiada per la Vila Closa d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This