El FIC-CAT 2020 obre les inscripcions de la categoria ‘Jove 48 hores’

REDACCIÓ – Roda de Berà, 6/7/2020

Ja són obertes les inscripcions de la modalitat ‘JOVE 48 HORES’ del FIC-CAT 2020. L’objectiu d’aquesta categoria a concurs és incentivar la creació audiovisual entre la població més jove i possibilitar unes creacions espontànies, originals, fresques i innovadores que es visualitzaran durant els dies del Festival, concretament el diumenge 27 de setembre al matí al recinte del Teatre del Casino Municipal de Roda de Berà. El treball guanyador rebrà un trofeu i 500 euros en metàl·lic.

El concurs és obert a realitzadors i realitzadores menors de 35 anys, siguin aficionats, amateurs o professionals, que acceptin el repte de realitzar una producció audiovisual en un període de 48 hores (del 4 al 6 de setembre).

Les inscripcions es poden fer de forma gratuïta al web https://www.fic-cat.cat/inscripcions, on també es poden consultar les bases. Les inscripcions romandran obertes fins el 3 de setembre. El divendres 4 de setembre es desvetllarà la premissa o premisses que haurà de contenir el curtmetratge. A partir d’aquell moment, els concursants ja podran iniciar el procés creatiu tenint en compte que l’obra no podrà excedir els 3 minuts de durada (crèdits inclosos).

Foto: La guanyadora de la darrera edició, Heidi Ramírez pel seu treball ‘Negra’, rebent el premi. / FIC-CAT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This