Troben una persona morta en l’interior d’un cotxe a Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla. 3/7/2020

Aquest dimecres, 1 de juliol, al vespre van trobar un cadàver dins d’un cotxe en un aparcament proper a l’estació de ferrocarril d’Altafulla-Tamarit. El turisme no era de la seva propietat i hi hauria entrat en trobar-lo obert. Va ser precisament la propietària el vehicle qui va trobar la persona morta, d’uns 30 anys d’edat, i va avisar la Policia Local. També agents dels Mossos d’Esquadra van acudir al lloc dels fets i el jutge va ordenar l’aixecament del cadàver ja entrada la matinada.

La investigació dels Mossos ha descartat la mort violenta i el suïcidi. Es tractaria d’una mort natural o biològica. Segons ha pogut saber el Torredembarra Actualitat, la víctima seria un jove d uns 20 anys, que no era veí d’Altafulla i residiria a la localitat baixgaianenca des de feia uns dies o poques setmanes.

FOTO: El cadàver va ser trobat en un aparcament proper a l’estació de ferrocarril altafullenca. / ALTAFULLA RÀDIO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This