Joan Reig inaugurarà els Concerts a la Terrassa del Castell del Catllar l’11 de juliol

REDACCIÓ – El Catllar, 1/7/2020

Els Concerts a la Terrassa del Castell del Catllar se suma als festivals Altacústic i el Roca Foradada dins la programació cultural del Baix Gaià que han resistit l’embat de la Covid-19. El cicle catllarenc arrencarà l’11 de juliol amb el músic constantinenc Joan Reig. Conegut sobretot com a bateria de Els Pets i impulsor d’altres projectes musicals com Refugi, Mesclat i Tàrraco Surfers, ara també s’atreveix en solitari repassant temes que han marcat en 35 anys de carrera musical.

Les altres propostes dels Concerts a la Terrassa del Castell del Catllar són la Jove Orquestra Intercomarcal -25 de juliol- i la Banda Unió Musical de Tarragona -8 d’agost-.

Els concerts comencen a les 22:00 hores en aquest espai emblemàtic del Baix Gaià. L’entrada gratuïta és gratuïta i l’aforament, limitat. Es poden reservar entrades al telèfon 600 46 04 88. Serà obligatori l’ús de mascareta i hidrogel. Cal respectar la distància dels seients.

Foto: Joan Reig cantarà en solitari aquest proper dia 11 al Catllar. / CONCERTS CASTELL DEL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This