La Pobla de Montornès vol crear un grup de Protecció Civil al municipi

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 29/6/2020

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha fet una crida per trobar voluntaris i voluntàries per poder crear un grup de Protecció Civil al municipi. L’objectiu del cos seria donar suportals professionals d’intervenció (policia, bombers, sanitaris) en situacions d’emergència.

La seva tasca és la de col·laboració en activitats de diferents àmbits, des de festes fins a esdeveniments esportius del teu municipi, i són figures, en molts casos, imprescindibles perquè determinats actes es puguin portar a terme amb seguretat.

Els interessats es poden adreçar al telèfon 977 64 80 12 (Ajuntament) de 9 a 14 hores o al telèfon 636 400 419 (Ricard) de 16 a 21 hores.

Foto: Alguns municipis del Baix Gaià com Torredembarra ja disposen d’un grup de Protecció Civil./ AVPV Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Share This