El FIC-CAT 2020 estrena l’espot, realitzat per Heidi Ramírez

REDACCIÓ – Roda de Berà, 29/6/2020

Platja, sorra, el mar Mediterrani, dues dones que s’apropen, reflexes als iris…elements que es poden veure a l’espot del FIC-CAT 2020 i que enguany ha estat realitzat per Heidi Ramírez, guanyadora del concurs Jove 48 Hores del FIC-CAT 2019 pel seu treball Negra.

Per a l’espot, Ramírez ha seguit fidel al seu estil, tot centrant-se en els ulls i la mirada de les dues noies protagonistes. “Sense l’acte de mirar no hi ha cinema. No hi ha històries. Ni ningú que pugui ser-ne espectador”, explica la jove realitzadora, que s’ha inspirat “en aquesta sinergia que es crea entre la persona que seu davant la pantalla per veure una pel·lícula i la pel·lícula en sí mateixa.”

Els ulls de les protagonistes poden ser interpretats també com els ulls dels muntadors i muntadores. “Muntar no és només una sèrie de plans consecutius sinó, també, les emocions que ens fan sentir”, explica Ramírez.

L’espot es va estrenar el passat cap de setmana en diverses sales de cinema de la cadena OCINE, per gentilesa del publicista Jaume Pahissa. A partir d’aquest dilluns, 29 de juny, ja es pot veure a la pàgina web del Festival, així com en les xarxes socials.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This