El Covid-19 marca el nivell més baix al Baix Gaià amb només un cas positiu i cinc sospitosos la darrera setmana

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/6/2020

Aquesta darrera setmana de juny la Covid-19 ha marcat el nivell més baix de nous casos al Baix Gaià de de l’inici de la pandèmia si fem cas a les dades del Departament de Salut de la Generalitat actualitzades aquest diumenge 21 de juny. Només s’ha registrat un cas positiu nou, igual que la setmana passada, aquest cop a Creixell. En total, el Baix Gaià ha sumat 147 casos positius des que va començar l’epidèmia.

Pel que fa als nous casos sospitosos de Covid-19 al Baix Gaià, hi ha hagut una reducció molt destacada, passant a només 5, vuit cops menys que la setmana anterior. Els nous casos s’han repartit un en cada un dels següents municipis: el Catllar, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, la Nou de Gaià i Vespella de Gaià.

Casos positius

Torredembarra 59

El Catllar 19

Roda de Berà 18

Altafulla 17

Creixell 14

La Pobla de Montornès 8

La Riera de Gaià 6

Vespella de Gaià 2

Salomó 2

La Nou de Gaià 2

Total Baix Gaià: 147

 

Casos sospitosos

Torredembarra 404

Creixell 168

Roda de Berà 167

Altafulla 161

El Catllar 88

La Pobla de Montornès 70

La Riera de Gaià 45

La Nou de Gaià 21

Salomó 14

Vespella de Gaià 11

Total Baix Gaià:  1.149

Hemeroteca

Tweets recents

Share This