La Pobla de Montornès ha preparat un juliol molt intens culturalment

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 27/6/2020

Un concert del grup Julivert donarà aquest divendres vinent, 3 de juliol, donarà el tret de sortida a una programació cultural molt potent aquest mes de juliol a la Pobla de Montornès, amb actes que seguiran estrictament les mesures per evitar el contagi de la Covid-19. Els actes es distribueixen per diferents punts del municipi poblenc.

Aquest primer concert del grup torrenc serà a la plaça de l’Església a les nou del vespre, amb aforament limitat i entrades anticipades, que caldrà anar a buscar a l’ajuntament el dimecres 1 de juliol a les 18:30 hores. L’endemà, 4 de juliol, a les 22 hores, cinema a la fresca a la plaça de la Bassa amb ‘Como entrenar a tu dragón 3’.

Altres actes programats són:

Dissabte 11 de juliol, 21:00 h, a l‘Ermita de la Mare de Déu de Montornès: Concert amb 22Duo

Divendres 17 de juliol, 22:00 h, al Complex lúdic Esportiu Poblamar: Havaneres amb Sons del Mar

Dissabte 18 de juliol, de 10:00 a 13:00 h, a la plaça de l’Església: Planetari

20:00 h, a la plaça de la Bassa: Teatre breu en espais oberts

22:00 h, al Complex lúdic Esportiu Poblamar: Cinema a la fresca amb ‘Padre no hay mas que uno’.

Diumenge 19 de juliol, 9:00 h, des del pàrquing de l’antiga estació: Caminada popular. La ruta passarà per diferents paratges naturals del terme del nostre municipi. Nivell de dificultat i ruta pendent de definir. En acabar, esmorzar per tots els participants

18:30 h, al Complex lúdic Esportiu Poblamar: Animació Infantil

En acabar, coca amb xocolata per als més petits

Dijous 23 de juliol, El nou Sant Jordi, a les 17:30 h, al Casal d’Amics de Montornès: Presentació del llibre ‘El Baix Gaià al s. XX’ a càrrec del seu autor, Jordi Suñé

19:00 h, a la plaça de l’Església, Contacontes infantil: ‘Formigues a la cuina i altres contes’

A continuació, entrega dels premis als guanyadors del Certamen Literari ‘Eusebi Mercader’ de l’escola Els Ametllers

21:30 h, lloc pendent de confirmar, Concert amb Neus Mar: ‘Memòries d’un país’

Dissabte 25 de juliol, 22:00 h, a la ZEM Urbanització Castell de Montornès: Concert amb el Duet Alma

Diumenge 26 de juliol, 19:00 h, a la plaça de la Bassa: Festa del dia dels avis amenitzada per Sol Baker&Charly Soler

Mesures anti-Covid-19

Totes les activitats tenen aforament limitat. Per accedir-hi, caldrà entrada gratuïta anticipada obligatòria. Màxim dues entrades per persona. No es podrà reservar lloc a la filera per recollir les entrades. A més, totes les persones que participin de les activitats ho faran assegudes en localitats per garantir la distància de seguretat

És obligatori l’ús de mascareta encara que les activitats es realitzin a l’aire lliure. Les característiques de desenvolupament de les activitats es poden veure afectades en funció de l’evolució de la pandèmia de la COVID-19.  En les activitats infantils, es fa una crida als pares i mares per tal de garantir les mesures de seguretat. Totes aquelles persones que no respectin les mesures de seguretat establertes hauran d’abandonar l’activitat.

Foto: El grup Julivert tocarà divendres vinent a la Pobla de Montornès. / JULIVERT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This